Vi brinner för framtiden.
Inte undra på att vi är frustrerade.

Eller, frustrerade är kanske lite starkt. Men en smula otåliga? 
Alltså, så här ligger det till: Vi älskar tanken på att energimarknaden är på väg att förändras i grunden. Den förnybara energin växer starkt och håller på att mogna till en stabil resurs och alltigenom lönsam affär för allt från kommunala energibolag och industrier till privatpersoner och sol- och vindkraftsägare. Samtidigt träder allt fler små aktörer in och bidrar med innovationer, kunnande och flexibilitet till systemet. Snart kommer bilar, båtar, hus och maskiner vara uppkopplade mot elmarknaden och med hjälp av batterier och smarta algoritmer fungera som minst lika viktiga stötestenar i elsystemet som trotjänarna vatten- och kärnkraft.

Allt det här gillar vi: ju mer vi alla kan samarbeta för en grön framtid, desto bättre.
Vi känner bara att utvecklingen kunde gå så mycket fortare.
Faktum är att vi jobbar hårt för att den ska göra just det.

Vår mission har ända sedan starten varit att bidra till att skapa en hållbar, demokratisk och decentraliserad elmarknad där alla kan tjäna pengar på förnybar energi. Där du, mammas bostadsrättsförening och grannens företag både ska kunna konsumera och producera förnybar energi – lika enkelt som att äta cornflakes.

Vår hela grej är att utnyttja förändringarna på energimarknaden för att för våra kunders räkning skapa lönsamma produkter och tjänster av investeringar i förnybar energi. Och vi gör det genom marknadens bästa och mest djuplodande marknadsinsikt.

Lägg gärna en rad eller slå oss en signal om du vill veta mer om hur du kan tjäna pengar på förnybar energi och samtidigt vara med och bidra till ett hållbart samhälle.

Vi kan inte vänta på möjligheten att få bidra!
/Lars Skoglund och teamet bakom Ntricity