Välkommen till vår karriärssida!

Vill du vara med på resan mot en decentraliserad och hållbar energimarknad?

Vår hela grej är att utnyttja förändringarna på energimarknaden för att för våra kunders räkning skapa lönsamma och hållbara affärer av investeringar i förnybar energi. Och vi gör det genom branschens bästa och mest djuplodande marknadsinsikt.

Energilager
Vindkraft och solceller


Ntricity växer snabbt och söker dig som brinner för att snabba omställningen till ett hållbart energisystemgenom att vara med och bygga bolaget som ska i bräschen för den. 

På Ntricity AB bryr vi oss om våra medarbetare och erbjuder en arbetsplats med en stark och hälsosam företagskultur där medkänsla, olikheter och mångfald värderas högt. 

Vårt mål är att skapa lika möjligheter för alla och vi strävar efter att ha en öppen och inkluderande gemenskap.


Bakgrund

Energimarknaden genomgår just nu de största förändringarna sedan avregleringsvågen på 1990-talet. Elnäten digitaliseras. Samhället elektrifieras. Nya aktörer kliver in och bidrar med innovationer, kunnande och flexibilitet till systemet. Den förnybara energin växer starkt och håller på att mogna till en stabil resurs och lönsam affär för allt från kommunala energibolag och industrier till privatpersoner och sol- och vindkraftsägare. Snart kommer bilar, båtar, hus och industrier vara uppkopplade mot elmarknaden och med hjälp av batterier och smarta algoritmer fungera som minst lika viktiga grundbultar i elsystemet som trotjänarna vatten- och kärnkraft.                      

Decentralisering. Demokratisering. En värld där alla kan bidra till att göra hållbarhet till det nya normala. 

Frågan är: hur ska energibolag, industrier, batteritillverkare och sol- och vindkraftsägare tjäna pengar på den här utvecklingen? Vilka nya produkter och tjänster ligger och gömmer sig på vägen mot framtiden? 

Ntricity grundades 2019 av Lars Skoglund. Bolaget levererar tekniska lösningar och marknadsmässig expertis & rådgivning till både energibolag och andra energiägare, små som stora, i syfte att effektivisera & kommersialisera nyttjandet av flexibla resurser i elnätet. 

Lediga tjänster