FULLSTACKUTVECKLARE

Vill du vara med och forma framtidens energilandskap och göra verklig skillnad för kommande generationer?  

Som en av de första anställda utvecklarna här på Ntricity blir du en viktig pusselbit för att vi ska kunna öka utvecklingstakten av vår molnplattform Enerhive. Du kommer att ingå i ett team av utvecklare som i dagsläget består av 3 personer (1 anställd och 2 konsulter). 

Du får mycket ansvar och kommer ha påverkan på plattformens tekniska utformning. Hos oss blir du inte en i mängden utan ditt dagliga arbete kommer ha en stor påverkan på företaget och vår vision att göra förnybar energi lönsam och tillgänglig för alla.

Vindkraft och solceller

Om rollen 

Enerhive är som vårt kontrollcenter som kopplar ihop olika typer av flexibla resurser, som batterier, vindkrafts- och solcellsparker, med olika möjligheter på marknader. Plattformen skapar smarta scheman baserat på vädret, priser och hur olika resurser används. Dessa scheman är utformade för att optimera effektiviteten för varje anläggning och hela vår portfölj.  

Ditt fokus kommer vara på att bygga nya features, både gränssnitt och backend. Systemet är redan i drift idag men behöver vidareutvecklas. Systemet är byggt i .NET Core/C# och React. 

Vi hanterar stora mängder data och får in hundratals meddelande i sekunden till vår MQTT. Därför är det ett stort plus om du har erfarenhet av att optimera och hantera den typen av stora datamängder. 

Vem är du? 

  • Du är en erfaren Fullstackutvecklare med tonvikt på backend. Du är kunnig inom .NET/C# och har jobbat med någon form av frontendramverk och molnlösning (vi kör React & AWS. Vilka just du jobbat med spelar ingen roll).  
  • Du har haft en drivande roll i tidigare utvecklingsprojekt, där du varit med och tagit beslut kring tekniska specifikationer. Du gillar problemlösning helt enkelt. 
  • Du har jobbat med realtidsdata och stora datamängder. 
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Vilka är vi? 

Energibranschen står inför en enorm förändring – från storskalig energiproduktion till lokal, decentraliserad förnyelsebar produktion och lagring av energi. Vår mjukvara banar väg för företag att effektivt integreras med elmarknaden, vilket underlättar försäljning av förnybar energi från batterilagring, solenergi och vindkraft vid tidpunkter som ger bäst betalt. Vi är stolta över att ha ett team bestående av några av branschens bästa och mest engagerade experter, som är dedikerade att göra förnybara energikällor lönsamma. 

Bra att veta 

Placeringsort är Stockholm, med förväntan på 2-3 resdagar per månad. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.  

Vill du veta mer om Ntricity och tjänsten som Fullstackutvecklare?  
Kontakta Carl Heyman (CTO) via LinkedIn eller på telefon 0730-33 10 90 

Ansökan 

Skicka ditt CV och/eller Linkedinprofil till rekrytering@ntricity.se. Skriv “Fullstack” i ämnesraden.  Vi ser över ansökningarna löpande.