Carl Heyman tillträder som ny CTO hos Ntricity

23 oktober, 2023
Carl Heyman CTO Ntricity

Pressmeddelande

Ntricity, en ledande aktör inom innovativa energilösningar, har idag nöjet att tillkännage utnämningen av Carl Heyman till ny Chief Technology Officer (CTO). Carl kommer närmast från en roll som produktchef för Energyhubsystemet på Ferroamp och kommer att tillträda sin tjänst som CTO i Ntricity-teamet idag 23 oktober.

Lars Skoglund välkomnar Carl till organisationen och ser med spänning fram emot att samarbeta med honom i den nya rollen. ”Vi är mycket glada över att Carl har valt att ansluta sig till Ntricity som vår nya CTO. ”Med sin breda kompetens och gedigna erfarenhet inom energibranschen kommer han att vara en betydande tillgång för företaget när vi fortsätter att driva innovation och utveckla framtidens energilösningar,” säger Lars.

Carl har en imponerande bakgrund inom energisektorn och har tidigare arbetat med ledande teknologiföretag inom branschen såsom ABB och Climeon. Under sin tid på Ferroamp spelade han en central roll i utvecklingen av avancerade energilagringssystem och smart grid-teknologier. Hans tekniska insikter och ledarskapsförmåga kommer att vara av stor betydelse för Ntricity när företaget fortsätter att forma framtidens energilandskap.

”Jag är hedrad över att få bli en del av Ntricity-teamet och ser fram emot att bidra till att driva innovation inom energisektorn. Ntricity har en stark vision och en imponerande portfölj av energilösningar och projekt, jag ser fram emot att vara en del av den här spännande resan,” säger Carl.

Ntricity är övertygade om att Carl Heymans expertis och engagemang kommer att spela en nyckelroll i företagets strävan efter att göra hållbarhet lönsamt.

För ytterligare information och förfrågningar, vänligen kontakta:

Lars Skoglund, lars.skoglund@ntricity.com
Carl Heyman, carl.heyman@ntricity.com 


Om Ntricity:
Ntricity är en ledande aktör inom energibranschen och fokuserar på att leverera innovativa lösningar för att möta framtidens energibehov. Företaget är engagerat i att utveckla hållbara och effektiva energilösningar som möjliggör en övergång till ren energi och främjar en mer hållbar värld. Besök www.ntricity.se för mer information.