teknisk projektledare

Vill du vara med och forma framtidens energilandskap och göra verklig skillnad för kommande generationer?  

Du behövs för att vi på Ntricity ska kunna nå våra mål att utveckla och implementera innovativa och effektiva lösningar inom hållbar energi, och därigenom bidra till en mer hållbar framtid. 

Som Teknisk Projektledare här hos oss har du central roll för att vi ska kunna hantera alla våra kunder och få ut våra innovativa lösningar till dom.  

Du kommer att arbeta både operativt och strategiskt. Du kommer att hjälpa oss hitta de mest effektiva sätten att driva våra projekt framåt. 

Om Rollen 

Du kommer vara ansvarig för en portfölj av projekt. Vårt arbetet skiljer stort mellan olika projekt, allt ifrån endast några dagar upp till månader. Då vi är ett litet bolag kommer du arbeta hands on med dina projekt tillsammans med systemingenjör och integrationsingenjör. 

Ett typiskt projekt består oftast av dessa delar: 

  • Teknisk specifikation 
  • Beställning, leverans och installation av hårdvara 
  • Förkvalificering 
  • Driftsättning 

Utöver att hantera projekten blir det din uppgift att se över våra processer och se till att allt flyter på så bra som möjligt.  

Vem är du? 

  • Du har några års erfarenhet som projektledare inom elektronik, el eller energi. 
  • Du vill gärna jobba i ett litet bolag där vi hjälper varandra, med både högt och lågt.  
  • Du talar och skriver både svenska och engelska obehindrat. 

Vilka är vi? 

Energibranschen står inför en enorm förändring – från storskalig energiproduktion till lokal, decentraliserad förnyelsebar produktion och lagring av energi. Vår mjukvara banar väg för företag att effektivt integreras med elmarknaden, vilket underlättar försäljning av förnybar energi från batterilagring, solenergi och vindkraft vid tidpunkter som ger bäst betalt. Vi är stolta över att ha ett team bestående av några av branschens bästa och mest engagerade experter, som är dedikerade att göra förnybara energikällor lönsamma.  

Bra att veta  

Placeringsort är Stockholm, med förväntan på 2-3 resdagar per månad. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde snarast.    

  Vill du veta mer om Ntricity och tjänsten som Teknisk Projektledare?   
Kontakta Carl Heyman (CTO) via LinkedIn eller på telefon 0730-33 10 90.  

Ansökan  

Skicka ditt CV och/eller Linkedinprofil till rekrytering@ntricity.se. Skriv “Projektledare” i ämnesraden.  Vi ser över ansökningarna löpande.